PvdA lijsttrekker Rob van Muilekom op campagne in de provincie

Zaterdag 7 maart was weer een drukke campagnedag voor de PvdA. Overal in de provincie gingen campagneteams de straat op. Het campagneteam in Amersfoort ging op pad met oud-wethouder en lijsttrekker voor de Provinciale Verkiezingen Rob van Muilekom.

Het was een drukke dag die ’s morgens in restaurant de Kabouterhut begon met een discussie over de Westtangent in Amersfoort waar Rob van Muilekom als toehoorder aanwezig was.

Daarna was Rob van Muile3057399_kom samen met het Amersfoortse raadslid Rob Smulders, en 17de op de kandidatenlijst voor de Provincie, in Winkelcentrum Emiclaer in Amersfoort-Noord waar alle tijd was om met beiden in gesprek te gaan.

Op de Leusderweg ondertussen, hield het PvdA-campagneteam passerende automobilisten aan om hen een roos aan te bieden. De boodschap was alle gevallen “Ga stemmen op 18 maart!”

Rob van Muilekom sloot de dag af in Leersum met een debat op radio 90FM. Rob ging, onder leiding van presentator Evert Wybenga, in gesprek met René Derksen (PVV) en Mieke Hoeks (50PLUS).

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInShare on TumblrEmail this to someone

Tags: ,

Comments are closed.