Pieter Breuer, voorzitter

Pieter BreuerSinds 1990 woon ik in Amersfoort. Samen met Karin, mijn vrouw en tot voor kort met mijn zoons, Stein en Stef. Ze studeren nu in Utrecht. Ik ben in verschillende besturen en organisaties actief geweest. Zo ben ik voorzitter geweest van het bestuur van de Stichting Amersfoortse Peuterspeelzalen, van de Stichting Welzijn Amersfoort en van de Raad van Toezicht van de Onderwijsgroep Amersfoort.

Vanaf de oprichting in 2002 ben ik lid van het landelijk Onderwijsparlement van de PvdA. Ik ben tevens lid geweest van de kandidaatstellingscommissie voor de gemeenteraadsverkiezingen 2014. Ik ben werkzaam als bestuurder in het onderwijs, tot augustus 2014 bij Het Stedelijk Lyceum in Enschede en vanaf daarna bij Gymnasium Bernrode in Heeswijk-Dinther.

In juni 2014 ben ik voorzitter geworden van de PvdA Amersfoort-Bunschoten. Ik ben een “Fortuijn-lid” van de PvdA. En dat geeft direct mijn belangrijkste motivatie: me als sociaal-democraat in te zetten voor een solidaire samenleving. Het gaat in de samenleving om binden en verbinden en om het voorkomen van grote verschillen en tegenstellingen. Een samenleving die insluit en niet buitensluit.

Contact:

U kunt Pieter Breuer bereiken via:

Email: mail@pieterbreuer.nl

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInShare on TumblrEmail this to someone